Heidolph magneetroerder, bovenroerder & rotatiefilmverdamper

Heidolph producten in onze webshopDe Heidolph laboratorium roerders zijn de ideale tool voor krachtig roeren en geven een garantie voor uitstekende mengresultaten, zelfs in veeleisende toepassingen.

 

 

Wij zijn officiele Heidolph dealer en leveren het hele assortiment inclusief service & onderdelen.

 

 Klik op onderstaande modellen en bekijk direct onze actieprijzen

 

Bekijk alle modellen in de Heidolph bovenroerder webshop    bekijk deze producten in de Heidolph magneetroerder webshop Bekijk alle Heidolph schudders Bekijk de Heidolph slangenpompen 
bovenroerder   magneetroerder schudders  slangenpompen

 

Bekijk alle laboratorium modellen in de Heidolph filmverdamper webshop Heidolph industriële fimlverdamer brochure  Heidolph Distimatic automatic module brochure
laboratrorium rotatiefilmverdamper industriële filmverdamper  Distimatic - automatische destillatie

 

Heidolph Hei-TORQUE bovenroerder - overhead stirrers 

De Heidolph-bovenroerders van de Hei-Torque-serie zijn perfect ontworpen voor krachtig roeren en voor de beste meng resultaten, zelfs voor zeer uitdagende toepassingen. Deze elektronische laboratoriumroerders zijn ideaal voor elke veeleisende roer toepassing waarbij de viscositeit tijdens het hele proces varieert; veroorzaakt door reactie of door mengen. Het weergegeven koppel geeft informatie over de werkelijke viscositeit en alle resultaten zijn reproduceerbaar. Onze roerder behoudt de exacte snelheid onder wisselende belasting. Als u kiest voor onze overheadmixers wordt extra veiligheid geboden doordat de motoren niet vonken of ontladen, dit vermindert incidenten in een gevaarlijke omgeving. De roersnelheid is op grote schaal instelbaar van 10-2.000 tpm.


De dichte behuizing van de bovenroerders voldoet aan de hoge beschermingsklasse IP 54 en garandeert een lange levensduur en onderhoudsvrije 24-uurs werking in een agressieve omgeving. De laboratoriumroerders hebben een lange levensduur, zijn bestand tegen uitdagende milieu’s en roeren krachtig bij een minimaal geluidsniveau - onder 50 db. Een Heidolph laboratoriumroerder levert uitstekende mengresultaten. Kies een van de overheadroerders voor elke veeleisende roertaak. De laboratoriumroerders lijn komt tegemoet aan al uw eisen betreffende veiligheid & gebruiksgemak. De krachtige laboratoriummixers van de Hei-Torque-serie kunnen de meest veeleisende taken uitvoeren en tegelijkertijd de hoogste veiligheid en een langere levensduur bieden. Deze bovenroerder wordt geleverd met het hoogste koppel in zijn klasse, dit levert uitstekende resultaten op. De laboratoriumroerders van de Hei-Torque-serie hebben een hoog koppelniveau tot 400 N/cm en een aantal unieke functies zoals een aanraakpaneel met schuifregelaar.

 

Heidolph magneetroerders  - magnetic stirrers 

De magneetroerders van Heidolph uit de MR-serie zijn perfect voor soepel tot intens mengen en verwarmen van vloeistoffen met een lage viscositeit. De Heidolph warmhoudplaatroerder is uw eerste keus voor het oplossen van organische en anorganische stoffen. Bij de ontwikkeling van de roerders hebben aspecten als veiligheid, gemak en kostenbesparingen een belangrijke rol gespeeld. Dit komt tot uiting in verschillende unieke productvoordelen van deze laboratoriumkookplaten. De KeraDisk-platen zorgen voor een onmiddellijke warmteoverdracht, wat resulteert in korte opwarmtijden en een chemisch bestendig oppervlak. De afgedichte behuizing beschermt uw magnetische roerder tegen agressieve dampen en vloeistoffen en voorkomt inwendige corrosie.


Upgrade uw roerder met hulpstukken tot een efficiëntie verhogend reactiestation voor maximaal 45 monsters. De Heat-On-opzetstukken voor de Heidolph-roerder zijn verreweg de veiligste, snelste en meest efficiënte methode voor het verwarmen en mengen van oplossingen in rondbodemkolven. Verminder uw eigendomskosten door deze roerders te kiezen! U kunt vertrouwen op veilig verwarmen en mengen door gebruik te maken van deze magnetische kookplaten! Kies uit verschillende modellen : MR Hei-Standard, MR Hei-Tec, MR Hei-End.

 

Heidolph rotatiefilmverdamper - rotary evaporators

De Heidolph rotatieverdampers van de Hei-VAP-serie vormen de ideale basis voor uitgekiende verdamping in uw laboratorium. Ze zijn geschikt voor standaarddestillatie, voor complexe destillatieprocessen en voor automatische destillatie. Aspecten zoals veiligheid, gemak en kostenbesparingen hebben een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van de verdampers. Dit komt tot uiting in verschillende unieke productvoordelen.


Alle verdampers zijn bijvoorbeeld uitgerust met een aparte AAN / UIT-schakelaar voor het opwarmen en een afneembaar bedieningspaneel voor veilige en comfortabele bediening. Met een gepatenteerde bevestiging wordt voorkomen dat dampen niet vast komen te zitten in de aandrijving, dit verlengd de levensduur van uw verdamper.

Met de Hei-VAP rotatieverdampers kunt u bij uitstek uw individuele modulaire concept samenstellen, bestaande uit een rotatieverdamper, een vacuümpomp en een koeler/chiller. Distilleer uw oplosmiddelen op een betrouwbare manier met de Hei-VAP-verdamper. Heidolph biedt een uitstekende oplossing voor een gemakkelijke en veilige oplosmiddelverdamping. Ons vacuümdestillatiesysteem maakt verdamping gemakkelijk voor u en stelt u in staat u te concentreren op uw onderzoek.

 

YouTube video Heidolph magneetroerder

 

YouTube video Heidolph bovenroerder

 

YouTube video Heidolph lab filmverdamper

 

YouTube video Heidolph industriële filmverdamper

 

YouTube video Heidolph Distimatic automatic module

terug naar top